Programma

Pyreneeën Tour de France Reis 2018 

De 8 daagse busreis verzorgd door Heijthuijzen Touringcars naar de Pyreneeën zal plaatsvinden van 22 t/m 29 Juli.

Met tourdefrancereis.nl beleeft u in 2018 de spannendste bergetappes in de Pyreneeën.

We overnachten op de heen- en terugweg op basis van logies/ontbijt in goede overnachtinghotels. Verder overnachten we 5 nachten op basis van vol pension in een prima hotel in Lourdes. 

 

Het programma ziet er als volgt uit:

22-7     ’s ochtends vertrek richting Nimes per comfort class touringcar met voldoende beenruimte en bestuurd door 2 ervaren chauffeurs.

23-7     bezoek aan Carcassonne e.o. waar we de renners en hun ploegen tijdens hun rustdag bezoeken. Dit bezoek aan de renners is ieder jaar weer een hoogtepunt van onze Tour de France Reis.

24-7     op de eerste dag in de Pyreneeën met de etappe van Carcassonne  naar Bagnères-de-Luchon bezoeken we deze bekende Tourplaats.

25-7     vandaag staat de kortste rit in lijn op het programma. In 65 (!) kilometer gaat het continu bergop of bergaf voor de renners. We gaan naar de omgeving van de slotklim van de Col de Portet.

26-7     ‘s ochtends vertrekken we naar Pau waar vandaag de finish is van de overgangsetappe van Trie-sur-Baïse naar Pau.

27-7     vandaag start de Tour in Lourdes voor de klassieke Pyreneeënrit over de Aspin, de Tourmalet en de Aubisque. Wij gaan richting Arrens-Marsous naar de voet van de

col de Soulor.

28-7     vandaag is de 31km lange tijdrit van Saint-Pee-sur-Nivelle naar Espelette. Na de prijsuitreiking vertrekken we naar ons overnachtingshotel in de omgeving van Bordeaux.

29-7     ‘s ochtends vertrekken we weer naar Nederland, waar we in de avond op de opstapplaats zullen arriveren.       

 

De totale kosten voor deze 8 daagse busreis incl. 2 hotel overnachtingen op basis van L/O en 5 overnachtingen op basis van vol pension

2 persoonskamer, prijs per persoon                                                                      

1 pers.kamer toeslag   (o.v.v. beschikbaarheid)                                                 

 

Alpe d’Huez Tour de France Reis 2018

De 5 daagse busreis verzorgd door Heijthuijzen Touringcars naar de Alpen zal plaatsvinden van 16 t/m 20 Juli.

 Met tourdefrancereis.nl beleeft u in 2018 de spannendste bergetappes in de Alpen met als hoogte punt de etappe naar Alpe d’Huez.

 We verblijven 3 nachten op basis van logies/ontbijt in een prima hotel in het centrum van Grenoble.

 Het programma ziet er als volgt uit:

16-7     nachtrit richting Alpen per comfort class touringcar met voldoende beenruimte en bestuurd door 2 ervaren chauffeurs.

17-7     bezoek aan de etappe naar Le Grand Bornand met de slotklim van de Col de la Colombière waarna we na de finish naar ons hotel in Grenoble gaan.

18-7     in de vroege morgen vertrekken we richting Bourg-Saint-Maurice om de etappe naar La Rosiere te bezoeken. Na de finish op La Rosiere gaan we terug naar ons hotel.

19-7     ook vandaag vroeg vertrek naar Alpe d’Huez waar we de hele dag zullen verblijven om het spektakel op deze berg te beleven. In de avonduren, nadat de rust enigszins is teruggekeerd op Alpe d’Huez gaan we terug naar Grenoble voor onze laatste overnachting.

20-7     ‘s ochtends vertrekken we weer naar Nederland, waar we in de avond op de opstapplaats zullen arriveren.

 
De totale kosten voor deze 5 daagse busreis incl. 3 hotel overnachtingen op basis van L/O

2 persoonskamer, prijs per persoon                                      
1 pers.kamer toeslag  
(o.v.v. beschikbaarheid)